Degustacije | Pršutarna Lokev na Krasu 
Degustacije

V pršutarni Vam pripravimo degustacijo z ogledom. Pri degustaciji dobite cca. 10 dkg suhomesnatih izdelkov, sir, olive, kruh ter 2 dcl terana. Med degustacijo Vam pokažemo predstavitveni film o izdelkih in proizvodnji. Na koncu sledi še ogled sušilnice pršutov ob strokovni razlagi. Vodenje je na voljo v slovenščini in italijanščini. Cena je 9 eur/osebi, degustacija z ogledom pa traja od 1 -1,5 ure. Možen je pa tudi samo ogled sušilnice, ki traja pol ure, cena pa je 2,50 eur/osebi.

Degustacije z ogledom so možne od ponedeljka do petka med 9-14 uro ter ob sobotah med 8-12 uro. Minimalno število oseb za ogled in degustacijo je 20. Potrebna je predhodna najava skupine vsaj dan pred prihodom. Rezervacija je opravljena, ko nam pošljete pisno rezervacijo preko e-maila.

Brezplačna odpoved rezervacije je možna 3 dni pred prihodom, za vsako kasnejšo odpoved se zaračuna 50% vrednosti rezervacije. V primeru, da odpoved ni opravljena Vam zaračunamo 100% vrednost rezervacije. Odpovedi so veljavne le v pisni obliki.

Vljudno vabljeni!